Crystal Dream - Acoustic . Unplugged Power

Crystal Dream Acoustic is een akoestisch duo met Gerwin Ruesink op gitaar en Marcel Geven op zang en kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie.  

Het songmateriaal bestaat uit pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten aangevuld met smaakvolle klassiekers. Nummers van o.a. Snowpatrol, Gavin De Graw, Amy Winehouse, Duffy, John Mayer, Bruno Mars, U2, Radiohead, Anouk, en een aantal eigen songs, volgen elkaar in een rap tempo op.  

Januari 2003 start het duo in een aantal toonaangevende horecagelegenheden, bereikt de finale van het ‘Open Podium’ in het Amphion Theater in Doetinchem en maakt een kleine tour langs een aantal theaters van de Achterhoek. De populariteit en het aantal optredens stijgt en het duo staat in het voorprogramma van o.a. De Dijk, Ilse de Lange, Nielson, Niels Geusebroek, Krystl, Douwe Bob en maakt een trip naar de Feestweek in het Oostenrijkse Gerlos.  

Een optreden van Crystal Dream Acoustic is helder, eenvoudig, intiem en zonder opsmuk; kortom een genot voor de echte muziekliefhebber.