Crystal Dream supportact Guus Meeuwis stadionconcerten

Vrijdagmorgen 19 maart 2010 maakt Guus Meeuwis, in de uitzending van Evers Staat Op op Radio 538, bekend dat Crystal Dream het voorprogramma verzorgt tijdens de Guus Meeuwis Groots met een zachte G Stadionconcerten in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en het Philips Stadion in Eindhoven.  

Het repertoire is zeer uiteenlopend, maar het viel me vooral op dat het stevig, strak en goed klinkt en dat heb je in een stadion wel nodig. Het is een ervaren band, het klink allemaal prima in orde en er zit veel power achter! Aldus Guus.

In de zomer van 2010 komt een jongensdroom uit en speelt de band vier keer in twee uitverkochte stadions.

Zaterdag 5 juni, strak 20.00 is er geen weg meer terug en begint Crystal Dream aan haar eerste optreden van de Guus Meeuwis Stadionconcerten. De band krijgt een warm onthaal in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. De uitzinnige menigte klapt, springt en zingt mee op het uiteenlopende repertoire van de band. Het wordt een fantastische ervaring met geweldig publiek op een prachtige, sfeervolle en zomerse avond! Bij terugkomst in de kleedkamer verkeren de bandleden in diepe trance, maar al snel begint het door te dringen.

We just rocked 29.000 people!

De band ondergaat in Heerenveen een rollercoaster aan indrukken en valt van de ene verbazing in de andere over de enorme productie waaraan ruim 350 mensen hun medewerking verlenen en die met recht Groots mag worden genoemd. Na een mooie start in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen wordt het drie dagen goed vertoeven in de lichtstad van Nederland en opent Crystal Dream drie keer op rij voor Guus Meeuwis in een uitverkocht Philips stadion in Eindhoven. Ruim 100.000 bezoekers zijn getuige van de Groots met een zachte G concerten en de bandleden leven 3 dagen in een jongensdroom die werkelijkheid is geworden.

Crystal Dream geniet met volle teugen van deze fantastische ervaring. Elke minuut, elke noot, het stadion, het enorme podium, het publiek, de respons, de afterparty’s in het hotel, de productie, de koelkast in de kleedkamer, alle medewerkers en natuurlijk het concert van Guus Meeuwis zelf! Het was Groots en heeft op alle bandleden een onuitwisbare indruk achtergelaten…

Three days in a row, you were my love.

Direct na afloop stapt Crystal Dream in de bus om af te reizen naar het Oosten van het land om twee uur later het Reurpopfestival af te sluiten.

The Day After.

De zon schijnt, het Nederlands Elftal pakt de eerste overwinning op het WK en de band kijkt terug op twee geweldige weekenden met prachtige momenten!

Brabantse nachten zijn lang, maar deze gaat veel te snel en hij is veel te kort.

Het voelt als afscheid nemen van een vakantieliefde. Om het leed te verzachten hebben alle bandleden zich per direct opgegeven voor het programma Memories in de hoop hun vakantieliefde ooit nog eens te ontmoeten.