Crystal Dream Supportact Guus Meeuwis Stadionconcerten . 2010

In de zomer van 2010 komt een jongensdroom uit en speelt de band vier keer in twee uitverkochte stadions.

Vrijdagmorgen 19 maart 2010 maakt Guus Meeuwis, in de uitzending van Evers Staat Op op Radio 538, bekend dat Crystal Dream het voorprogramma verzorgt tijdens de Guus Meeuwis Groots met een zachte G Stadionconcerten in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en het Philips Stadion in Eindhoven.

Het repertoire is zeer uiteenlopend, maar het viel me vooral op dat het stevig, strak en goed klinkt en dat heb je in een stadion wel nodig. Het is een ervaren band, het klink allemaal prima in orde en er zit veel power achter! Aldus Guus.

Abe Lenstra Stadion Heerenveen - Zaterdag 5 juni

De band ondergaat in Heerenveen een rollercoaster aan indrukken en valt van de ene verbazing in de andere over de enorme productie waaraan ruim 350 mensen hun medewerking verlenen en die met recht Groots mag worden genoemd.

Strak 20.00 uur is er geen weg meer terug en begint Crystal Dream aan haar eerste optreden van de Guus Meeuwis Stadionconcerten. De band krijgt een warm onthaal in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Het wordt een fantastische ervaring met geweldig publiek op een sfeervolle en prachtige zomerse avond! Bij terugkomst in de kleedkamer verkeren de bandleden in diepe trance. Maar al snel begint het door te dringen; we just rocked 29.000 people!

Philips Stadion Eindhoven - 11, 12, 13 juni

Na een mooie start in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen wordt het drie dagen goed toeven in de lichtstad van Nederland en opent Crystal Dream drie keer op rij voor Guus Meeuwis in een uitverkocht Philips stadion in Eindhoven. Ruim 100.000 bezoekers zijn getuige van de Groots met een zachte G concerten en de bandleden leven 3 dagen in een jongensdroom die werkelijkheid is geworden.

Three days in a row, you were my love.

Met een strakke performance zet Crystal Dream, tijdens de vier uitverkochte stadionconcerten, een prima sfeer neer en weet daarmee de ruim 135.000 bezoekers te overtuigen.

Crystal Dream geniet met volle teugen van de fantastische ervaring. Elke minuut, elke noot, het stadion, de enorme productie, het publiek, de respons, de afterparty’s en natuurlijk het concert van Guus Meeuwis zelf! Het was Groots en heeft op alle bandleden een onuitwisbare indruk achtergelaten.

The Day After

De zon schijnt, het Nederlands Elftal pakt de eerste overwinning op het WK en de band kijkt met weemoed terug op twee geweldige weekenden! Brabantse nachten zijn lang, maar deze ging veel te snel, was veel te kort en voelt als afscheid nemen van een vakantieliefde.

Om het leed te verzachten hebben alle bandleden zich per direct opgegeven voor het programma Memories in de hoop hun vakantieliefde ooit nog eens te ontmoeten.